Over ‘Kleine Sterren Stralen Ook’

Wat is ‘Kleine Sterren Stralen Ook’?
‘Kleine Sterren Stralen Ook’ is een kunstschaatsshow met deelnemers van alle leeftijden en niveaus. De deelnemende verenigingen kiezen zelf een thema en bijpassende muziek.

Hoelang bestaat de show ‘Kleine Sterren Stralen Ook’?
In 2020 viert de schaatsshow haar 53-jarig bestaan. De kunstschaatsshow ‘Kleine Sterren Stralen Ook’ is ondertussen een traditie geworden. Al jarenlang vindt de show plaats bij De Uithof.

Waarom bestaat ‘Kleine Sterren Stralen Ook’?
De deelnemende verenigingen vinden het belangrijk dat ieder lid zijn of haar talenten kan laten zien. Iedere deelnemer krijgt de kans om te laten zien waar zij het hele seizoen voor trainen. Voor familieleden en andere belangstellenden is de show een gezellige avond uit. Bovendien is het een manier om als verenigingen gezamenlijk het schaatsseizoen af te sluiten.

Welke verenigingen doen mee aan ‘Kleine Sterren Stralen Ook’?
Dit jaar doen IJsdans- en showschaatsclub IJsfun, Amaranth, Haagse IJsclub “Houtrust” en Silverdome Kunstrij- en Ijsdansochtend mee.  Meer over de verenigingen en deelnemers.

Zoeken jullie nog vrijwilligers voor ‘Kleine Sterren Stralen Ook’?
We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Tijdens de voorbereidingen van de show, maar ook op de avond zelf. Wil jij vrijwilliger worden? We heten je van harte welkom! Neem contact met ons op via onze contactpagina of Facebook.