KSSO 2020 – Eurovisie Songfestival!

We zijn achter de schermen druk met het organiseren van de 53ste KSSO met de thema “Eurovisie Songfestival”. Als datum van de Kleine Sterren Stralen Ook (KSSO) is definitief gekozen voor vrijdagavond 15 mei. De andere kunstschaatsclubs, die ook willen deelnemen, hebben een voorkeur voor deze latere datum in verband met de nog altijd drukke wedstrijdkalender aan het eind van het winterseizoen.

De show vindt nu plaats op de avond vóór het Eurovisie Songfestival. Met het Songfestival-thema wordt gehoopt op een grotere en bredere publieke belangstelling voor de KSSO-show.
Omdat de voorbereidingen voor KSSO 2020 ook na het winterseizoen verder zullen gaan, komt er een speciale aanbieding voor de lessen op het zomerijs tot aan de KSSO: 50 euro voor 6 lessen + de afterparty op de zaterdag na de show! Wil je meer weten? Neem contact met ons op!