Kunstschaatsshow ‘Kleine Sterren Stralen Ook’ viert 52-jarig bestaan bij De Uithof op 23 maart 2019

De kunstschaatsshow ‘Kleine Sterren Stralen Ook’ (KSSO) vindt voor de 52ste keer plaats op zaterdag 23 maart 2019 bij De Uithof in Den Haag. Dit jaar doen IJsdans- en showschaatsclub IJsfun, Haagse IJsclub “Houtrust” en Silverdome Kunstrij- en Ijsdansochtend mee. Ook het Nederlandse ijsdanspaar Sherim van Geffen en Chelsea Verhaegh (BKV) neemt deel aan de Haagse schaatsshow.

‘Kleine Sterren Stralen Ook’ is een kunstschaatsshow met deelnemers van alle leeftijden en niveaus. De deelnemende verenigingen kiezen zelf een thema en bijpassende muziek. Het definitieve showprogramma met de volgorde van deelnemers is beschikbaar op de avond zelf.

‘’De KSSO is ondertussen een traditie geworden. De deelnemers betreffen niet alleen jonge kinderen en tieners, maar ook volwassenen. Iedere deelnemer krijgt de kans om te laten zien waar zij het hele seizoen voor trainen. Voor familieleden en andere belangstellenden is de show een gezellige avond uit. Bovendien is het een manier om als verenigingen gezamenlijk het schaatsseizoen af te sluiten. Iedereen is welkom om op 23 maart te kijken naar de show.’’, aldus het vrijwilligerscomité van de KSSO.

Datum en tijd
Zaterdag 23 maart 2019
Vanaf 19.30 tot 21.00 uur

Locatie
De Uithof 
Jaap Edenweg 10
2544NL Den Haag

Tickets
Tickets zijn op de avond zelf verkrijgbaar bij De Uithof.
Kinderen onder 12 jaar: gratis toegang
Vanaf 12 jaar: € 6,00 per persoon

Meer informatie over de verenigingen en deelnemers.