Schaatsshow ‘Kleine Sterren Stralen Ook’ viert 51-jarig bestaan

51ste editie van schaatsshow van ‘Kleine Sterren Stralen Ook’

De schaatsshow ‘Kleine Sterren Stralen Ook’ (KSSO) vindt voor de 51ste keer plaats op zaterdag 24 maart bij De Uithof in Den Haag. Dit jaar doen Kunstrijvereniging Amaranth, Ijsdans- en showschaatsclub IJsfun en Kunstschaatsvereniging Rijnland uit de provincie Zuid-Holland mee. Ruim 150 deelnemers laten tijdens de show zien wat zij kunnen op het ijs.

Doel van de schaatsshow

‘’Door de KSSO krijgt ieder lid van de deelnemende verenigingen de kans om te stralen op de ijsbaan. Jonge kinderen, maar ook tieners en volwassenen doen mee. Het is voor kunstrijders die niet op wedstrijdniveau kunstrijden een manier om te laten zien waar zij hard voor trainen. Voor familieleden en andere belangstellenden is de show een gezellige avond uit. Bovendien is het een leuke manier om als verenigingen gezamenlijk het schaatsseizoen af te sluiten.’’, aldus het vrijwilligerscomité van de KSSO.

Thema’s 2018

Het staat de verenigingen vrij om zelf een thema en muziek te kiezen. Dit jaar werken twee verenigingen met een thema. Amaranth kiest voor het thema ‘Netflix’ en IJsfun voor het thema ‘Dieren’. Kunstschaatsvereniging Rijnland heeft dit jaar geen thema. Het definitieve showprogramma met de volgorde van deelnemers is beschikbaar op de avond zelf.

Datum en tijd

24 Maart 2018
Vanaf 19.00 tot ongeveer 21.30 uur

Locatie

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544NL Den Haag

Tickets

Kinderen onder de 12 jaar: gratis toegang
Vanaf 12 jaar en ouder: € 5,00

Tickets zijn op de avond zelf te koop bij De Uithof, naast de Ijshockey Hal.