Deelnemende verenigingen

Verenigingen die aan de 51ste KSSO deelnemen zijn Amaranth, IjsFun en Kunstschaatsvereniging Rijnland.

Bij IjsFun kun je leren techniek, ijsdansen, showschaatsen en ook solorijden. Ook als je gewoon lekker recreatief wilt schaatsen ben je bij hun aan het goede adres. Het belangrijkste is dat iedereen ‘fun’ heeft!

Iedereen vanaf ongeveer 4 jaar is welkom, van beginners tot al meer gevorderde schaatsers. Je kunt ervoor kiezen om wedstrijden te rijden, alleen of in een groep, maar dit hoeft niet. Je kunt ook gewoon aan je techniek werken of voor je plezier komen schaatsen.

Amaranth is een wedstrijd-vereniging. Dit jaar zijn we gegroeid naar 115 leden.

In het winterseizoen (oktober tot en met maart) is er voor de basisklas, (A t/m F diploma) drie keer per week een mogelijkheid om te trainen. Voor leerlingen vanaf 14 jaar is er tevens op de woensdagavond een gelegenheid om in diverse niveau-groepen te trainen.

De wedstrijd-groep bestaat uit 35 leerlingen die strijden in de KNSB cup en in het Bokalen Circuit.

Tevens doen een aantal leerlingen mee aan showwedstrijden. Hierin wordt gestreden voor het Nederlands Kampioenschap.

Ook deze zomer blijft de Uithof open en kan er getraind worden! Ieder jaar organiseren we een schaatskamp voor diverse niveaus.

Informatie betreft zomerschaatsen, schaatskamp, etc : Amaranth: www.kunstrijden-amaranth.nl